Jolanda ter Woorst

Jolanda ter Woorst

  • Kinderfysiotherapeut

In september 2023 is Jolanda begonnen bij Fysiotherapie De Mare.

In 1989 ben ik gestart als fysiotherapeut. Ik heb gewerkt in Duitsland, in Zwitserland en in Nederland in particuliere praktijken en in ziekenhuizen. In 2008 heeft zij de masteropleiding tot Kinderfysiotherapeut afgerond. De laatste 13 jaar heb ik gewerkt als kinderfysiotherpeut in een praktijk in Heerhugowaard. In Heerhugowaard was ik projectleider van de projecten RealFit (12 jaar+) en Fitte start (0-4 jarigen). Het streven was bewustwording van een gezonde leefstijl voor kinderen, pubers en hun ouders.

In 2018 heb ik, samen met 3 anderen, Speel-o-theek de Zusjes opgericht om iedereen kennis te laten maken met prachtig speelgoed, speelmateriaal en speciale materialen voor mensen met een beperking.
Van september 2021 tot augustus 2023 was ik werkzaam als coƶrdinator van het Slimste Huis in Alkmaar.
Nu ga ik weer genieten van mijn vak als kinderfysio.

Bij kunnen dragen aan een fijner leven voor kinderen dat laat mijn hart sneller kloppen.
Mijn specialisaties zijn: plas- en ontlastingsproblemen bij kinderen (kinderbekkenth), kinderen met een meervoudige problematiek (CP, spierziektes en niet aangeboren hersenletsel) en kinderen met overgewicht.

Aanwezig op maandag en donderdag
Naast behandeling op de praktijk en bij kinderen thuis ben ik op maandag in de middag op basisschool ’t Baeken aanwezig.

CKR registratie:
Kinderfysiotherapeut
Algemeen fysiotherapeut

BIG-register: 79035566904