Samenwerking

Fysiotherapie De Mare streeft naar een actieve en resultaatgerichte samenwerking, zowel binnen de praktijk en het gezondheidscentrum als daarbuiten. We maken gebruik van elkaars deskundigheid en specialisatie om achter de oorzaak van de klachten te komen en de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen voor een optimaal behandelresultaat voor de patiënt.
In het gezondheidscentrum hebben we contact met de huisartsen, praktijkondersteuners, psychologen, wijkverpleegkundigen, diëtiste, verloskundigen, en apotheker. Een voorbeeld van de samenwerking binnen het gezondheidscentrum is de COPD carrousel, waarbij huisarts, praktijkondersteuner en fysiotherapeut gezamenlijk patiënten zien met longaandoeningen.
Naast de samenwerking binnen het gezondheidscentrum is er samenwerking en overleg met artsen van het Medisch Centrum Alkmaar (MCA) en het VU medisch Centrum, verschillende scholen in de regio, consultatiebureau, logopedisten, psychologen, arbo-artsen, podotherapeuten, collega fysiotherapeuten, MEE, triversum, GGZ Noord Holland Noord en de Brijder stichting.

Fysiotherapie De Mare is aangesloten bij:
Claudicationet
Kinderfysio De Reus
Netwerk Oncologische Zorg
Netwerk Orthopedie
Netwerk Flexchair Ruitertrainers
Onconet
– COPD Netwerk van de Noordwest Ziekenhuisgroep (voorheen MCA)
Longpunt