Samenwerking

Fysiotherapie De Mare streeft naar een actieve en resultaatgerichte samenwerking, zowel binnen de praktijk en het gezondheidscentrum als daarbuiten. We maken gebruik van elkaars deskundigheid en specialisatie om achter de oorzaak van de klachten te komen en de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen voor een optimaal behandelresultaat voor de patiënt.
In het gezondheidscentrum hebben we contact met de huisartsen, praktijkondersteuners, psychologen, wijkverpleegkundigen, diëtisten, verloskundigen, en apotheker. Een voorbeeld van de samenwerking binnen het gezondheidscentrum is de COPD carrousel, waarbij huisarts, praktijkondersteuner en fysiotherapeut gezamenlijk patiënten zien met longaandoeningen.
Naast de samenwerking binnen het gezondheidscentrum is er samenwerking en overleg met artsen van de Noordwest Ziekenhuisgroep (NWZ) in Alkmaar en het VU medisch Centrum, verschillende scholen in de regio, consultatiebureau, logopedisten, psychologen, arbo-artsen, podotherapeuten, collega fysiotherapeuten, MEE, triversum, GGZ Noord Holland Noord en de Brijder stichting.

Fysiotherapie De Mare is aangesloten bij onderstaande netwerken van Beweegzorg NoordWest:

Netwerk Oncologie
Netwerk Longen

Netwerk Orthopedie
Netwerk Artrose
Netwerk Schouder

Daarnaast zijn we aangesloten bij
Chronisch ZorgNet
Kinderfysio De Reus
Netwerk Flexchair Ruitertrainers
Onconet
Psychosomatiek Netwerk
– MS Netwerk