Patiënttevredenheid

Patiënttevredenheid

Voor Fysiotherapie De Mare is de kwaliteit van onze zorg voor de patiënt zeer belangrijk. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en worden graag op de hoogte gebracht over uw klachten, tips of ideeën voor het optimaliseren van onze diensten.

Onze praktijk neemt deel aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk meetbureau QDNA en is volledig anoniem. QDNA verstuurt vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld. Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 10 – 20 minuten van uw tijd in beslag. De vragen gaan onder andere over onze accommodatie, informatievoorziening en de behandeling door uw therapeut.
Voor deelname hebben wij uw toestemming nodig voor het gebruik van uw e-mail adres. Een aantal zorgverzekeraars verplicht ons tot deelname aan het onderzoek.
QDNA behandelt uw gegevens volledig anoniem volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij als fysiotherapie praktijk, uw eigen fysiotherapeut en uw zorgverzekeraar komen niet te weten wat u heeft geantwoord. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met derden. Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door u gekozen moment beëindigd worden en heeft geen enkele invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt.

Wij hopen dat u meedoet zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren! Bij voorbaat heel hartelijk dank.