Carla Kuperus

In 1981 heb ik de opleiding voor fysiotherapie afgerond. Ik heb ruim 10 jaar in een revalidatiecentrum gewerkt, waar ik mensen met een halfzijdige verlamming, met reumatische klachten en met amputaties heb begeleid.
Sinds 1999 ben ik met veel plezier werkzaam in het gezondheidscentrum De Mare. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, zoals bijvoorbeeld bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap, haptonomie, coaching. Daarnaast heb ik extra scholing gevolgd om oudere mensen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Ik ben algemeen fysiotherapeut en ik begeleid vrouwen met bekkenklachten, mensen met lichte vormen van incontinentie, mensen met spanningsklachten en ik begeleid de groepstraining voor ouderen. Daarnaast verzorg ik de fysiotherapeutische behandelingen bij de GGZ NHN Ouderenpsychiatrie in Heiloo.

Ik vind het een uitdaging om mensen te laten ontdekken hoe zij invloed kunnen uitoefenen op hun klachten, hoe zij om kunnen gaan met hun mogelijkheden en hun beperkingen en hoe zij hun grenzen kunnen leren kennen.

CKR registratie:
Algemeen fysiotherapeut

BIG-registratie: 59034259604

Netwerken:
Psychosomatiek Netwerk
MS Netwerk

De volgende opleidingen en cursussen heb ik gevolgd:
• Masterclass Trainen met ouderen (Avans+)
• Reanimatie/ AED (Mark Schelvis Reanimatie Training)
• Klinimetrie – meten in de praktijk (Hogeschool Leiden)